top of page

Producten

Hygiene, Betaalbaar, Kwaliteit en Klant vriendelijkheid zijn de kernmerken van onze nagelstudio.


We bieden een variatie aan producten die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Onze meest populaire producten staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.

KUNSTNAGELS

Heeft u last van nagelbijten? Of zijn uw nagels niet sterk of gezond genoeg voor lange nagels? Of wilt u direct mooie en lange nagels hebben voor een feest? Dan zijn Acryl/ Solar nagels de oplossing.

De Acry/ Solar nagels worden in het verlengde van uw nagels geplaatst met de lengte van uw keuze. Over de bovenkant wordt daarna een dunne laag Acryl/ Solar aangebracht om het een geheel te laten vormen. Vervolgens kunnen uw nagels worden afgelakt in een gewenste kleur. Bijvoorbeeld in naturel, de French Manicure of misschien wilt u er een leuk design op laten zetten.

OPVULLEN

Deze techniek maakt gebruik van acryl/solar of gel poeder om uitgegroeide nagels op te vullen.

Omdat uw eigen nagels onder de kunstnagel doorgroeien, dient deze behandeling elke drie tot vier weken te worden herhaald.

GEL NAGELS

Voor mensen die allergisch zijn voor acrylnagels, bieden wij ook een behandeling met Gel nagels. Bij deze techniek wordt gel poeder gebruikt in plaats van acrylpoeder. Voor de rest werkt alles hetzelfde als bij acrylnagels.

MANICURE

Met onze Manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie en blijven deze er mooi uitzien. Allereerst krijgt u en handbadje en worden uw nagelriemen losgemaakt en gefixeerd. Dan worden uw nagels geknipt en in een mooi model gevijld. Vervolgens krijgt u een heerlijk ontspannende massage voor uw armen en uw handen. En tot slot worden uw nagels afgelakt in de gewenste kleur.


 (met gellak werken wij niet meer met nagellak).

PARAFFINE BEHANDELING

Uw handen worden in een badje met verwarmde paraffine( een soort kaarsvet) ondergedompeld, waarna er een plastic zakje en een warmte handschoen omheen gedaan wordt. De paraffine trekt in uw huid en opent de poriën. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer 10 minuten wordt alles verwijderd en voelen uw handen heerlijk zacht aan.Deze behandeling is een echte aan rade als je last hebt van winterhanden of droge beschadigde handen en/of kloofjes.

SPA PEDICURE 

Onze Spa Pedicure is een weldadige ontspanning voor het gehele lichaam. Terwijl u achterover leunt in een massagestoel die uw hele lichaam heerlijk masseert, worden uw voeten geweekt in een whirlpool. Daarna worden uw nagelriemen behandeld en uw teennagels in een mooi model geknipt en gevijld. Het overtollig eelt wordt verwijderd en tot slot geven we een heerlijke massage van uw benen en voeten. De behandeling duurt circa 1 uur.

GELLAK

Beschadigd uw nagellak al na 1 of 2 dagen ? En heeft u geen zin om te wachten tot de nagellak droog is? Dan is gel lak de lak die gelijk droog is en u verder kunt gaan met uw werkzaamheden.


Het product is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen. 

Afbladderen, krasjes, dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, behoren definitief tot het verleden.


De natuurlijke nagel word niet beschadigd en blijft gemiddeld 2 weken zitten. Dit is per persoon afhankelijk. Omdat de gel lak meegroeit met de natuurlijke nagels, kunt u de gel lak laten verwijderen en op nieuw lakken.

KADOBON

Een verjaardag? Iemand verrassen? Er zijn redenen genoeg om een geschenk te geven. Een kadobon van Nagel studio Pinky Nails is leuk om te geven en om te krijgen!

bottom of page